Meedoen met Zondagavondzang?

Lijkt het je leuk om mee te zingen op de zondagavond? Dan kun je gewoon naar een van de locaties komen. De inloop begint altijd ruim voor de officiële starttijd. Iedereen is welkom en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. We zoeken ook nog vrijwilligers voor specifieke taken. Hieronder lees je meer. Iets voor jou? Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Bij het zingen worden we doorgaans begeleid op piano of orgel. Speel jij een instrument en lijkt het je leuk mee te doen met de zondagavondzang, neem dat contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

We hebben mensen nodig die willen helpen bij het koffie schenken en bewoners kunnen helpen bij het opzoeken van de liederen in de liedbundel. Iets voor jou? Stuur ons een berichtje.

Een aantal ouderen heeft vervoer nodig van en naar de locatie waar we zingen op zondagavond. Ben jij in staat om te rijden? Laat het ons weten.

Ja, ik wil meer informatie

Wil je vrijwilliger worden bij Zondagavondzang of heb je andere vragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!