Onze missie

Mensen bemoedigen en een hart onder de riem steken in moeilijke tijden. Daar is de zondagavondzang ooit om begonnen. Samen zingen in een zorgcentrum met bewoners en vrijwilligers; jong en oud, mensen uit allerlei kerken. Door de zang brengen we mensen bij elkaar. We bemoedigen de bewoners, maar het samen zingen raakt en bemoedigt ook de vrijwilligers zelf.

Luister het favoriete verzoeknummer!

Al gaan we zondags naar verschillende kerken, hier ervaar ik dat de kerkmuren wegvallen.

Hoe doen we dat?

Op zondagavonden wordt er gezongen. Dit gebeurt in  woonzorgcentrum Crabbehoven om de twee weken en eens per maand in Prinsemarij.

Crabbehoven

In Crabbehoven wordt van 19.00-19.45 uur gezongen. We zingen uit de liederenbundel van Johannes de Heer. Mensen mogen ter plekke liederen opgeven. Naast de ouderen zitten gastvrouwen en gastheren, die helpen het lied op te zoeken in de liedbundel.

Prinsemarij

Sinds najaar 2021 is daar ook het maandelijkse zingen in de Prinsemarij nog bijgekomen.In de Prinsemarij is het wat eerder, van 19.00-19.45uur. We zingen uit de liedbundel Hemelhoog. Mensen mogen ter plekke liederen opgeven. 

Iedereen welkom

De groep zangers is gevarieerd van leeftijd en komt uit verschillende kerkelijke gemeenten in Dordrecht. 

Op Eerste Kerstdag is er een bijzonder zangmoment. Dan komen we om 6 uur in de ochtend samen in Crabbenhoven om de bewoners wakker te zingen met kerstliederen.

Nieuws

Activiteiten

Geen evenementen gevonden!

Volg ons op facebook