Nieuwsberichten

Young Life: aandacht aan jongeren op Insula

Reacties van leerlingen en uitnodiging voor gebedswandeling

Jeugdwerker Caroline Witt wil er zijn voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar en zo laten zien dat God van hen houdt. Young Life Dordrecht werkt vanaf begin dit jaar officieel samen met Missie Dordt. Caroline deelt reacties van leerlingen en nodigt jou uit om mee te bidden en mee te doen.
Lees meer

Reacties van leerlingen
“Ik ben heel blij dat jullie er zijn, want ik houd van praten.” Dit was een reactie van een brugklasser op onze introductie in zijn klas. Na dien hebben wij hem inmiddels een paar keer gesproken.

“Wil je komen kijken bij onze sportactiviteit vanavond?” was een vraag van een andere leerling tijdens onze aanwezigheid in de pauze. Op het bevestigende antwoord maakte de andere betrokken leerling een paar vreugde sprongetjes. En die avond in de sportzaal kwamen ze herhaaldelijk even zwaaien voor het raam van de kantine waar ik naar hen zat te kijken.

“Mijn familie is niet gelovig maar ik bid wel eens…” deelde een andere leerling.

Dit is zo maar een greep uit de gesprekjes en contactmomentjes die Caroline wekelijks met tieners heeft. Ze wil bewust aandacht aan hen geven en zo handen en voeten geven aan het doorgeven van Jezus liefde voor hen. En hiermee ook bouwen aan een band met hen waardoor ze ook geïnteresseerd raken in wat ons beweegt, zodat we dan over Jezus kunnen vertellen.

Gebed, support, jeugdwerk
Heb jij ook een hart voor tieners en een paar uur per week of per maand beschikbaar? Dan kun je ons team wellicht komen versterken, d.m.v. gebed, support of als jeugdleider. We houden 1 keer per maand een gebedsuurtje. De eerstvolgende is op zaterdag 21 oktober om 9:30 uur. Hiervoor kun je contact opnemen met Carin Komijn. (a.c.komijn@gmail.com). Wil je meer info over Young Life; over wat het inhoudt om jeugdleider te zijn of over het op de achtergrond steunen van ons werk? Stuur dan een mailtje naar Caroline Witt via younglife@missiedordt.nl.