Nieuwsberichten

Roosterwijziging gebedswandelingen en zomerkamp Young Life

Bidden en geven voor jongerenwerk YoungLife in Dordrecht

Maandelijks kun je meebidden voor het jongerenwerk van YoungLife in Dordrecht tijdens een gebedswandeling. De volgende wandeling vindt plaats op vrijdagavond 14 juni. Ook tijdens de zomermaanden gaan de gebedswandelingen door, aangezien het jongerenwerk ook gewoon doorgaat. In de laatste week van de zomer organiseert YoungLife een zomerkamp voor jongeren, gefinancierd door sponsoracties en giften.
Lees meer

Roosterwijziging gebedswandelingen
Tijdens de zomertijd zijn de gebedswandelingen voorlopig verplaatst naar vrijdagavond van 19.30-20.30 uur. De eerstvolgende wandeling is op vrijdagavond 14 juni. De locatie varieert steeds, dus vraag naar de juiste vertrekplek en meld je aan door een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-15349610.

Zomerkamp YoungLife
Inmiddels hebben vier tieners van het Insulacollege zich aangemeld voor het zomerkamp. Ze zijn momenteel bezig met sponsoracties om hun deelname mogelijk te maken. Het zomerkamp is bedoeld voor tieners uit verschillende plaatsen in Nederland en Luxemburg. Er is nog voldoende plek voor tieners om mee te gaan.

Doneren of meer info?
Doneren kan door de QR-code te scannen en een zelfgekozen bedrag over te maken. Voor meer informatie over YoungLife, de gebedswandelingen en de sponsoracties, stuur een e-mail naar Caroline Witt via younglife@missiedordt.nl of bekijk de website missiedordt.nl/younglife.