Nieuwsberichten

Nieuwe website zet YoungLife op de kaart

Samen in gebed voor de jeugd van Dordrecht

Met de lancering van de nieuwe website missiedordt.nl/younglife zet Missie Dordt het initiatief Young Life graat op de kaart in Dordrecht. In de nieuwjaarskrant deelde jongerenwerker Caroline Witt al enthousiast en gedreven over het laagdrempelige werk op het Insula College. Ben je nieuwsgierig geworden en spreekt dit werk je aan? Neem dan vooral een kijkje op de recent gelanceerde website. Caroline verwelkomt graag nieuwe vrijwilligers.
Lees meer

Al een jaar lang werkt Caroline samen met Missie Dordt. Ter gelegenheid hiervan heeft ze een interview gegeven aan Missie Dordt. Opvallend is het enthousiasme en de passie van Caroline voor jongeren.
Zo zegt ze zelf: “Jezus inspireert mij. Door mensen echt te zien, te spreken en aan te raken, is Hij een voorbeeld voor mij”. Haar boodschap aan de lezers van de nieuwjaarskrant is eenvoudig en krachtig: “Een vriendelijk woord of een knikje kan meer betekenen dan je denkt”.

Vrijwilligers
Voor degenen die een hart hebben voor tieners, zelfs als ze niet veel tijd hebben, is er altijd ruimte om YoungLife te ondersteunen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Caroline voor meer informatie over hoe ze kunnen bijdragen aan het bereiken van jongeren in Dordrecht.

 

Meer info?
Lees het artikel en download de nieuwjaarskrant. Bezoek de website missiedordt.nl/younglife om kennis te maken met het werk van Caroline en YoungLife in Dordrecht. Of ondersteun het werk financieel door te doneren via de website missiedordt.nl/doneren.