Nieuwsberichten

Gebedsrooster jongerenwerk Young Life

Samen in gebed voor de jeugd van Dordrecht

Elke 3e zaterdag van de maand organiseert Young Life Dordrecht een gebedsbijeenkomst of gebedswandeling voor het jeugd- en jongerenwerk in Dordrecht. Als je wilt deelnemen aan deze gebedsmomenten, ben je van harte welkom om aan te sluiten. Graag delen we het gebedsrooster.
Lees meer

• Wanneer: Elke 3e zaterdag van de maand van 9.30 tot 10.30 uur
• Waar: De locatie varieert per bijeenkomst, vraag naar de juiste locatie door een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-15349610

Over Young Life Dordrecht
Wil je meer te weten komen over het werk van Young Life Dordrecht? In deze video krijg je een goed beeld van het initiatief. “You need to be part of this thing called Young Life!”

Doe je mee?
Als je ook een hart hebt voor tieners en een paar uur per week of per maand beschikbaar bent, dan kan je ons team wellicht komen versterken door middel van gebed, support of als jeugdleider. Voor vragen over de gebedsmomenten kun je contact opnemen met Carin Komijn via a.c.komijn@gmail.com. Voor meer informatie over Young Life, stuur een e-mail naar Caroline Witt via younglife@missiedordt.nl. Aan de website missiedordt.nl/younglife wordt nog gewerkt.