Meedoen met Welkom in de kerk

Het initiatief ‘Welkom in de kerk’ is voortdurend op zoek naar creatieve en aansprekende manieren om stadsgenoten (hernieuwd) welkom te heten in de kerk. Heb jij een goed idee en/of wil jij jouw gaven en talenten inzetten bij de campagnes of nieuwe initiatieven die hetzelfde doel dienen? Neem contact op met het kernteam om de mogelijkheden te verkennen. Ook is het mogelijk (en wenselijk) om financieel bij te dragen aan de campagnes. Een bedrag naar eigen keuze kun je makkelijk en snel overmaken via de donatiepagina van Missie Dordt met als keuze voor de bestemming het initiatief ‘Welkom in de kerk’. 

Organiseer een Kerkproeverij

Naast de tweejaarlijkse campagne, faciliteert het initiatief ‘Welkom in de kerk’ de zogenoemde Kerkproeverij. Kerkproeverij vormt dé gelegenheid om iemand die je kent persoonlijk uit te nodigen naar een toegankelijke kerkdienst die speciaal voor hen is georganiseerd. Om zo geheel vrijblijvend te proeven aan het geloof. Dit kunnen mensen zijn in je omgeving die al lange tijd niet meer in de kerk zijn geweest, of die weinig met het geloof (denken te) hebben. Het daagt de kerk ook uit om eens stil te staan bij hoe de viering overkomt voor gasten.

Welkom in de kerk heeft voor kerken van Dordt het volgende Kerkproeverij promotiemateriaal ontwikkeld (vrij te downloaden en aan te passen):

Dia
Flyer
Kaart

Wil je een Kerkproeverij organiseren en meer ondersteuning vanuit het initiatief ‘Welkom in de kerk’? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie

Wil je meer informatie over Welkom in de kerk of de kerkproeverij? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!