Nieuwsberichten

Stadsbrede paascampagne ‘Welkom in de kerk’

Doe mee met de campagne en bestel nu de raamposter

Vanuit het initiatief ‘Welkom in de kerk’ wordt dit jaar opnieuw een stadsbrede paascampagne georganiseerd. De komende weken zal een enthousiast kernteam de paascampagne uitrollen, in navolging op de kerstcampagne waarbij maar liefst 30 kerken betrokken waren. Er wordt verwacht dat de nieuwe campagne ook deze keer veel steun zal krijgen.
Lees meer

Alle kerken in Dordrecht ontvangen komende week een uitnodiging om zich opnieuw aan te melden voor de campagne, die van start gaat op 19 maart. Een van de hoogtepunten van de campagne is de nieuwe campagnefilm, waarin vier Dordtenaren vertellen waarom de kerk voor hen belangrijk is en wat Pasen voor hen betekent. Zo delen zij hun ervaringen over het vinden van rust, leven, vriendschap en Jezus in de kerk.

Kerken worden aangemoedigd om hun buurtgenoten uit te nodigen voor de diensten en vieringen rond Pasen door middel van (raam)posters en ansichtkaarten. Ook zal vanuit Missie Dordt de jaarlijkse Paasbloemengroet met een ansichtkaart weer worden gefaciliteerd. Ook individuen kunnen deelnemen aan de campagne door een A4 raamposter via coordinator@missiedordt.nl.

Voor meer informatie en updates over de campagne, bezoek de website missiedordt.nl/welkomindekerk. Voor vragen, ideeën of om in contact te komen met het kernteam van ‘Welkom in de kerk’, stuur een e-mail naar welkomindekerk@missiedordt.nl.

Steun voor de campagne wordt ook zeer gewaardeerd. Donaties kunnen eenvoudig worden gedaan via de donatiespagina missiedordt.nl/doneren.