Nieuwsberichten

Update en oproep vanuit SuperKids

SuperKids heeft 2022 afgesloten met een lichtjestocht van de Andreaskerk in Wielwijk. Deze maand hoopt SuperKids de ‘gewone’ middagen weer op te pakken. De eerste middag vindt plaats op 21 januari. Om die vorm te kunnen blijven geven is SuperKids op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Lees meer

Terugblik Lichtjestocht
Superkids heeft 2022 afgesloten door mee te doen aan de Lichtjestocht van de Andreaskerk in Wielwijk. In een stoet met lampionnen liepen we met elkaar langs de verschillende hoofdpersonen uit het kerstverhaal en het eindigde natuurlijk bij de kerststal, mét engelengezang! De kinderen konden nog iets lekkers eten en drinken en een leuke knutsel maken.

Start SuperKids 2023
In januari gaat SuperKids verder met de gewone SuperKids middagen. Met frisse moed gaat SuperKids weer van start! “Het is prachtig om met deze kinderen op te trekken, hen op een leuke en speelse manier de liefde van God te laten zien en hen de verhalen uit de Bijbel mee te geven. We zijn dan ook dankbaar dat we elke maand weer zien dat er tussen de 20 en 40 kinderen mogen ontvangen. Mooi ook om te zien dat veel kinderen die komen geen christelijke achtergrond hebben, want voor hen is SuperKids natuurlijk juist bedoeld!”

Oproep
Tot slot nog een belangrijke oproep: vanwege het vertrek van één van de kerngroepleden én omdat één iemand na februari 2023 met zwangerschapsverlof gaat, komt SuperKids wat krap in de bezetting te zitten. Heb jij een hart voor kinderen? Kom dan SuperKids helpen! Het is één keer in de maand een zaterdagmiddag waarbij je dan ongeveer van 13u tot 15.45u bezig bent. Je kunt telkens gewoon kiezen waar je bij wilt helpen: een spelletje, een knutsel, iets met eten/drinken, een buitenspel of een keer het verhaal vertellen. Wat bij jou past!

Video
Bekijk via de link de video om een impressie te krijgen van een SuperKids-middag.

https://youtu.be/MulYNsLVbpI

Contact en meer informatie
Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Christi Roose (06-27271541, superkids@missiedordt.nl).