Nieuwsberichten

Terugblik SuperKids-middag

Met als thema ‘Eet je mee?’

Op 15 april vond er weer een SuperKids-middag plaats. Het thema van de middag was ‘Eet je mee?’ Na wat minder drukke middagen werd deze middag weer goed bezocht. Lees hieronder het verslag.
Lees meer

 

Verslag 15 april

Gelukkig bezochten deze maand weer veel meer kinderen de superkidsmiddag, nadat we een ‘lek’ in het uitnodigen hadden ontdekt. De middag werd begonnen met een heerlijke maaltijd van lekkernijen die de kinderen en medewerkers zelf mee hadden gebracht. Het thema was dan ook ‘eet je mee?’. Aan het einde van de maaltijd hoorden de kinderen over Jezus die ook aan tafel gaat. Hij gaat aan tafel nadat Hij opgestaan is uit de dood, met twee leerlingen die Hem dan herkennen als Jezus die gekruisigd was, maar dus weer Leeft. Hij heeft de dood, pijn, verdriet overwonnen. Ook voor jou. Die boodschap werd later tijdens een workshop nog extra bekrachtigd, toen Gerieke aan de hand van een zaklamp, uitlegde dat zonde net is als propjes papier tussen je batterij. Als er propjes tussen zitten doet de zaklamp het niet. Wanneer je de zonde weg doet en bij het kruis brengt, wat de kinderen dus ook letterlijk konden doen, en je doet een goede batterij (de Heilige Geest) in je zaklamp, dan schijnt er Licht in je leven en Licht door jou heen. De briefjes met zonden hebben we verbrand; zo heeft Jezus alles vergeven wat je Hem belijdt.

Buiten speelden de kinderen nog ‘pionnenvoetbal’ en aan de grote knutseltafel versierden ze borden met porseleinstiften. De resultaten waren verbluffend. We zijn dankbaar voor weer meer kinderen, voldoende medewerkers (zeker ook tieners!) en onze prachtige locatie. Bid je mee dat de zaadjes die in de harten gezaaid zijn, gaan ontkiemen en groeien?

Meer informatie?
De volgende SuperKids-middag vindt plaats op 13 mei. Voor meer informatie over SuperKids, bekijk de website missiedordt.nl/superkids of neem contact op via superkids@missiedordt.nl.