Nieuwsberichten

Terugblik SuperKids: ‘door het dak?!’

Over een wonder van Jezus en echte vriendschap

Op zaterdag 26 november was er weer SuperKids in de Andere Boeg, waarbij 28 kinderen aanwezig waren. Het thema was ‘door het dak?!’, over een wonder van Jezus en over echte vriendschap.
Lees meer

Het Bijbelverhaal ging over een paar mannen die hun verlamde vriend op een bedje naar beneden lieten zakken door het gat van een dak van een huis, zo voor de voeten van Jezus die hem beter maakte. De kinderen luisterden goed naar het verhaal. Verder werden er liedjes gezongen en werden buiten op het plein in de zon spelletjes gedaan. Binnen werden spellen gedaan en mochten de kinderen met duplo/kapla en ook met cake het verhaal nabouwen (een huis met een gat in het dak). Het cakehuis mochten ze daarna natuurlijk lekker opeten. Verder werd er geknutseld: een fotolijstje waar de kinderen een foto van vrienden in konden doen en daarnaast konden ze ook kaarten maken met een mooie tekst erop voor een goede vriend of vriendin.

Volgende SuperKids
De volgende SuperKids staat gepland op zaterdag 17 december, waarbij wordt aangehaakt bij de Lichtjestocht van de Andreaskerk. Tijdens deze lichtjestocht kunnen de kinderen met de Wijzen op zoek gaan naar het Koningskind. De middag begint om 16.30 uur bij Wijkcentrum De Admiraal.

Meer informatie
Ga voor meer informatie over SuperKids naar de website missiedordt.nl/superkids of neem contact op via superkids@missiedordt.nl.