Nieuwsberichten

Terugblik SuperKids 21 januari

Met het thema ‘delen=meer’

Op 21 januari heeft er weer een SuperKids-middag plaatsgevonden. Het thema ‘delen=meer’ stond centraal. De middag was gebaseerd op het verhaal waar Jezus de mensen voedt door het brood en de vissen te vermenigvuldigen. De kinderen zijn zelf actief bezig geweest door het maken van koekjes.
Lees meer

Koekjes bakken
‘Delen = meer’ was het thema wat centraal stond tijdens de Superkidsmiddag in januari. Nadat Christi vertelde dat ze later die middag een feestje had waar ze 20 man verwachtte, maar in haar tas alleen één beker limonade had en een zak bolletjes en dat dit wel eens niet genoeg zou zijn, mochten de kinderen eerst met een bol deeg aan de gang. Ze mochten koekjes in de vorm van vissen en broodjes maken. En terwijl een heerlijke geur van bakken de koekjes de zaal in kwam, luisterden de kinderen naar het verhaal over 5000 mensen die graag naar Jezus kwamen luisteren, maar waar voor het eten alleen maar vijf broden en twee vissen gevonden kon worden. Maar, dat er een jongetje bereid was om alles te geven wat hij had en Jezus maakte er meer van. Zoveel zelfs dat er veel over was. Geef Jezus wat je hebt en Hij zegent en vermeerdert het. Na het zingen van het verjaardagsliedje mochten de koekjes versierd worden. Ook werd er geknutseld, vis gehapt en gespeeld. Al met al was het een erg gezellige en mooie middag.

Nieuwe locatie
Volgende maand hebben we voor het laatst een superkidsmiddag vanuit de Andere Boeg aan de Piet Heijnstraat, daarna verhuizen we met de Andere Boeg mee naar de MH Trompweg 275. Kom gerust een keertje kijken, het is heerlijk om Jezus liefde uit te mogen delen aan deze kinderen.

Contact en meer informatie
Wil je meer informatie en/of meedoen? Neem dan contact op met superkids@missiedordt.nl of kijk op website missiedordt.nl/superkids.