Nieuwsberichten

Terugblik feestelijke start SuperKids in de Andere Boeg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SuperKids is afgelopen zaterdag 1 oktober weer van start gegaan. Het was een goede start, waar het heerlijk was om de kinderen weer te ontmoeten na een lange vakantietijd. De volgende SuperKids vindt plaats op 29 oktober om 13.30 uur. Lees de terugblik op de afgelopen SuperKids.
Lees meer

Terugblik openingsfeest
Zaterdag 1 oktober hadden we de aftrap van het derde SuperKids seizoen met een spetterend openingsfeest. Voor het openingsfeest was er een springkussen geregeld en konden er verschillende spelletjes worden gedaan. De medewerkers en de kinderen namen hapjes mee.

Terwijl we genoten van al dat lekkers, kwam er een prachtige bruid binnen met een ietwat bleke ceremoniemeester. Hij was net bekomen van de schrik, want op het feest waar hij was, was opeens de wijn op… Gelukkig was daar Jezus die veel water veranderde in wijn en zo zijn eerste wonder deed als mens en tegelijk als zoon van God. Zo vertelden we een verhaal uit de Bijbel om de kinderen en ouders te laten ontdekken wie Jezus is en hoe Hij ook op onze levens betrokken is!

Het was heerlijk om de kinderen weer te zien na een lange vakantietijd. Er waren vooral veel vertrouwde gezichten, maar ook een paar nieuwe, waar we erg dankbaar voor zijn. We zijn dankbaar voor alle medewerkers die hun enthousiaste bijdrage leveren. Sonja van Leeuwen is gestopt. Zij was onderdeel van het kernteam en we gaan haar echt missen! Dankbaar zijn we haar voor al haar inzet afgelopen jaren. En tegelijk is dit een gebedspunt, dat we versterking vinden.

We zien enorm uit naar komend jaar, naar de kinderen die zullen komen, naar de verhalen en liefde van Jezus die we door mogen geven. Bid jij met ons mee? Wil je een keer komen kijken, van harte welkom. Volgende Superkids zal plaatsvinden op 29 oktober om 13.30 uur.

Meer informatie en contact?
Ga voor meer informatie over SuperKids naar de website missiedordt.nl/superkids, mail naar superkids@missiedordt.nl of bel naar 06-27271541