Nieuwsberichten

SuperKids ‘in de wolken’

Zaterdag 21 mei was er weer een gezellige SuperKids-middag in ‘De Andere Boeg’. We verwachtten geen grote opkomst door Dordt in Stoom en Rommeldam, maar er kwamen toch nog 44 kinderen. Rosso begroette hen bij het hek en een heel aantal kinderen gaf hem een dikke knuffel. We waren blij verrast. Zeker omdat het merendeel van de kinderen uit een andere cultuur kwam. Er was ook een handvol kinderen afkomstig van de Short Stay Facility (SSF).
Lees meer

In de wolken
We hadden een mooi verhaal, vertelt door Maryam uit Israël. Ze vertelde dat Jezus naar de hemel was gegaan om een plaatsje voor ons klaar te maken. Ze legde uit dat de Heilige Geest is als de wind, die je niet ziet. We deden een spelletje met 2 bootjes: welk bootje was het eerst aan de overkant? We leerden het liedje: ‘Ik ben nooit alleen, want Hij is bij mij, Jezus woont in mijn hart’. Daarna kon er bingo gespeeld worden met een tafel vol prijsjes. Natuurlijk nam iedereen iets leuks mee naar huis. We sloten de middag af met: haren in kleurtjes spuiten, nagels laken, plaktattoos zetten, voetballen en dansen. Moe, maar voldaan, dankten we God voor de mooie middag en vroegen we Hem of Hij verder wil werken in de harten van de kinderen.

Laatste clubmiddag
Op zaterdag 18 juni is alweer de laatste Superkids van dit seizoen! We gaan weer hele leuke dingen doen, namelijk: waterspel, schminken, verhaal, knutselen, buitenspel, wafels versieren. En de kinderen krijgen een vakantietasje. Wil je een keer meehelpen of kijken: hartelijk welkom!

  • Locatie: De Andere Boeg (Piet Heynstraat 1)
  • Datum en tijd: Zaterdag 18 juni van 13.30-15.00 uur

 

Meer informatie?
Website: missiedordt.nl/superkids
E-mail: superkids@missiedordt.nl