Nieuwsberichten

Superkids deelt Liefde tijdens Valentijn

Verslag van SuperKids bijeenkomst met ‘Rosso’ het hart

Wat is een beter moment dan de zaterdag vóór Valentijn om kinderen in de wijk het thema 'liefde' bij te brengen? Superkids doet precies dat, met hun onmiskenbare hartvormige logo en knuffelhart 'Rosso'. De kinderen worden altijd met open armen ontvangen tijdens de bijeenkomsten van Superkids, maar tijdens het Valentijn-weekend was het écht liefde wat de klok sloeg.
Lees meer

Het enthousiaste team van Superkids deelt het verslag van 12 februari:

“Prachtig! Na een aantal lessen over het woordloze boek, hebben we afgelopen zaterdag de kinderen verteld hoezeer God de Vader van hen houdt. We deelden het verhaal van de verloren zoon, die in de aanwezigheid van zijn Vader het ware geluk vond. Op het podium lazen we ook de liefdesbrief van de Vader voor. Vervolgens hebben we met de kinderen gebeden en geprobeerd hen te leren hoe ze naar Zijn stem kunnen luisteren. Het was heel bijzonder om te horen dat de kinderen reageerden met antwoorden als ‘Hij zegt dat Hij van me houdt’. Ze hebben ook de warmte van een knapperend vuur ervaren, waarbij ze marshmallows roosterden en Gods liefde uitbeeldden op doek. Het was een bijzondere middag waarin onze God en Vader zowel in ons als in de kinderen aan het werk was!”

Uitnodiging 9 maart
De volgende Superkids is zaterdag 9 maart om 13:30 aan de M. H. Trompweg 235. Meehelpen met Superkids kan door kinderen uit o.a. Wielwijk, Crabbehof en Krispijn aan te moedigen om een keertje te komen kijken. Ook kinderen buiten deze wijken zijn natuurlijk van harte welkom.

Meer info en contact?
Ga voor meer info naar de website missiedordt.nl/superkids, mail naar superkids@missiedordt.nl of bel naar kernteamleidster Christi Roose via 06-27271541.