Nieuwsberichten

Met SuperKids ‘lopen op het water’! 

Terugblik SuperKids-middag 

Op 29 oktober heeft er weer een SuperKids-middag plaatsgevonden. Het thema van de middag was ‘Lopen op het water’. Op deze middag werd het verhaal van Petrus die op de zee liep verteld, lichtjes geknutseld, balspellen gespeeld en heerlijke pizzaatjes gebakken. De volgende SuperKids vindt plaats op 26 november. Lees hieronder de terugblik op de afgelopen SuperKids 
Lees meer

Terugblik 29 november 

Lopen over water en in je angst dan opkijken naar Jezus, zodat je rustig wordt en Hij je helpen kan. Die waarheid en belofte mochten we de kinderen meegeven afgelopen zaterdag. We bidden dat de kinderen op spannende momenten weer denken aan dit verhaal. En dat het leuke lichtje dat ze knutselden hen ook weer herinnert aan het Licht in de duisternis. Er waren niet heel veel kinderen, maar we hadden een prachtige en gezellige middag. Er werd heerlijk gesmikkeld van de zelf gebakken pizza’tjes in de pizzarettes. In het zonnetje speelden ze een leuk balspel en sommige van ons bouwden de mooiste bouwwerken van kapla.  

Investeren in relaties 

Het is gaaf om met zo’n mooi team aan medewerkers te investeren in relaties met deze kinderen en hen te mogen vertellen over God die hun Vader wil zijn en Jezus hun grote Broer. Bid je mee dat God de groei geeft en zegent wat ook deze middag weer gezaaid is? We danken voor de mensen die beschikbaar zijn en nodigen je ook van harte uit een keertje te komen kijken. De eerstvolgende keer is 26 november 13.30 tot 15:00 uur, Piet Heijnstraat 1. 

Meer informatie en contact? 

Ga voor meer informatie over SuperKids naar de website missiedordt.nl/superkids, of neem contact op via superkids@missiedordt.nl of 06-27271541.