Nieuwsberichten

Het allergrootste cadeau

Terugblik op SuperKids bijeenkomst van zaterdag 27 november

Zaterdag 27 november mocht het initiatief SuperKids in Wielwijk zo’n veertig kinderen ontmoeten tijdens een middag die in het teken stond van ‘het allergrootste cadeau’. Graag doen we verslag.
Lees meer

Een iphone13, paard of hond staan hoog op de verlanglijstjes van de kinderen. Tijdens de bijeenkomst vertelden we de kinderen dat er een cadeau is wat niet ziek, oud of uit de tijd raakt. Een cadeau wat uit de hemel naar ons toe is gekomen en altijd blijft. Uit een groot gouden pakket kwam een baby tevoorschijn. Zo konden we de kinderen vertellen over Kerst.

Adventkalender
Tijdens het programma maakten de kinderen een prachtige adventskalender. Met gevulde zakjes aan een hanger tellen de kinderen de komende week af naar Kerst. Zo maken ze op 5 december een zakje open met kruidnootjesbakmix. Juist in de laatste dagen zit er inhoud in die het kerstverhaal vertelt. Verder deden de kinderen een ren-spel waarbij ze vragen over Kerst beantwoordden. Ze sloten dit onderdeel af met cake met blauwe muisjes.

We kijken terug op een prachtige middag waarin we veel kinderen mochten vertellen over Jezus die kwam om ons dicht aan het hart van de Vader te brengen. We zijn dankbaar voor weer voldoende medewerkers en dat het mogelijk was om deze bijeenkomst te houden.

Ga voor meer informatie naar missiedordt.nl/superkids.