Nieuwsberichten

Geen? stickers plakken met Superkids

Op 27 februari werden kinderen en hun ouders verrast door de medewerkers van Superkids. In de wijken Krispijn, Crabbehof en Wielwijk kregen kinderen een tasje met daarin een aantal verrassingen.
Lees meer

Het is altijd leuk om iets lekkers te krijgen en het is fijn om te kunnen knutselen. Daarin werd voorzien! Een hartjeslollie, een puzzel, een kleurplaat en de ingrediënten voor zoutdeeg. Natuurlijk stond er ook bij hoe je zoutdeeg moet maken en wat je ermee kunt doen. Het mooiste cadeau was echter een boekje waarin beschreven is hoe mensen soms verkeerd met elkaar omgaan door over elkaar te oordelen. Mensen plakken stickers op elkaar die lang niet altijd kloppen. Uit het verhaal in het boekje wordt duidelijk dat God het niet zo bedoeld heeft en dat hij van ons verwacht dat we elkaar zien als mensen die zonder stickers door Hem gemaakt zijn.

Woon jij in een van de genoemde wijken? Wil jij misschien ook meedoen of weet je iemand die graag zou willen meedoen? Geef je dan op via het webformulier https://missiedordt.nl/superkids/doe-mee/.