Nieuwsberichten

Eerste SuperKids-middag op de nieuwe locatie

Terugblik op de middag met als thema ‘nieuw leven’

Op zaterdag 17 maart jl. vond de eerste SuperKids-middag plaats op de nieuwe locatie. Dat was best even een spannend: een nieuwe locatie; hoe zou het gaan; is de zaal geschikt; weten de kinderen de weg te vinden naar de Short Stay Facility? Het antwoord is: ja!
Lees meer

Thema: ‘nieuw leven’
Er kan met dankbaarheid teruggekeken worden op een zeer geslaagde middag. De zaal bleek ideaal voor de SuperKids-middag. Tijdens de middag werden er wafels en bloempotjes versierd. De bloempotjes werden gevuld met aarde en zaadjes, als teken van nieuw leven. Buiten gingen de kinderen actief op zoek naar paaseitjes en werd er een zelfgemaakte versie van 30 seconds gespeeld met het thema ‘nieuw leven’.

Daarnaast kregen de kinderen het verhaal te horen over het dochtertje van Jaïrus die nieuw leven kreeg door Jezus. Ook de vrouw onderweg, die genezen werd door Jezus, ontving een vorm van nieuw leven. Aan de kinderen werd verteld dat door Pasen Jezus ook hen nieuw leven wilt geven. Er werd verteld dat de kinderen die keuze zelf mogen maken in hun hart en gedachten.

Bidden, bedanken, meer info?
Bid en dank je mee voor de kinderen, de nieuwe locatie en vele medewerkers? De volgende middag is op zaterdag 15 april om 13.30 uur. Wil je meer info of zelf een keer meedoen? Ga naar de website missiedordt.nl/superkids of neem contact op met Christi Roose via superkids@missiedordt.nl, 06-27271541.