Nieuwsberichten

De Vliegende Speeldoos: Musical-in-1-dag

Samenwerking SuperKids met Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos

Het initiatief SuperKids van Missie Dordt biedt maandelijks een evangelisatieprogramma aan voor kinderen uit Dordrecht. Deze maand staat er een uniek en creatief programma op de planning. Theatergroep De Vliegende Speeldoos komt op zaterdag 13 april naar Dordrecht om in één dag met kinderen van groep 3 tot en met 8 een musical in te studeren, namelijk de musical Jozef.
Lees meer

Maandelijks evangelisatieprogramma
Het initiatief SuperKids van Missie Dordt biedt maandelijks een evangelisatieprogramma aan voor kinderen uit Dordrecht. Deze maand staat er een uniek en creatief programma op de planning. Theatergroep De Vliegende Speeldoos komt op zaterdag 13 april naar Dordrecht om in één dag met kinderen van groep 3 tot en met 8 een musical te oefenen, namelijk de musical ‘Jozef’.
Onder begeleiding van vijf professionals op het gebied van theater worden de kinderen klaargestoomd voor de voorstelling. Ook de leiding van SuperKids zal aanwezig zijn. ’s Avonds zijn familie, vrienden en buren van harte welkom om de voorstelling bij te wonen.

Het programma ziet er als volgt uit:
• 12.15 uur: Verzamelen bij De Andere Boeg, M.H. Trompweg 235 en vertrek naar de theaterlocatie.
• 18.30 uur: Voorstelling aan de Talmaweg 121 in Dordrecht (Stephanuskerk).
Meld je zo snel mogelijk aan bij Christi Roose via 06-27271541. Heb je nog vragen? Aarzel niet om haar een bericht te sturen of te bellen!

Alternatief
Voor de kinderen die niet willen deelnemen aan de musical, organiseren we op zaterdag 13 april een reguliere Superkids-middag op onze vaste locatie: De Andere Boeg, van 13:30 tot 15:00 uur.

Wil je meer informatie of heb je vragen?
Bezoek onze website missiedordt.nl/superkids, stuur een e-mail naar superkids@missiedordt.nl of bel/bericht kernteamleidster Christi Roose via 06-27271541.