Nieuwsberichten

Alles goud bij eerste SuperKids-middag

Het woordloos boek open tijdens eerste clubmiddag van nieuw seizoen

Tijdens de SuperKids-middag op zaterdag 9 september kleurde alles goud bij SuperKids, die de komende maanden gebruik maakt van de vijf kleuren van het ‘woordloos boek’. Goud staat voor God, Zijn macht, Zijn liefde, Zijn hekel aan zonde en Zijn reddingsplan. En het staat ook symbool voor Zijn Koninkrijk dus werden er kroontjes en schatkistjes geknutseld.
Lees meer

SuperKids doet verslag
“Vooraf werd op 6 scholen geflyerd met Rosso, het rode hart als populaire ‘knuffelbeer’. Heel dankbaar kijken we terug naar een prachtige middag met nieuwe en bekende kinderen en alle enthousiaste medewerkers die er waren. We aten gezellig pannenkoeken en ontdekten tijdens ‘de stille tijd’ wat er hoort bij het Koninkrijk van God. Een muis die een grote beer uitdaagt voor een potje voetbal en nog stoer denkt te gaan winnen ook, dat lijkt nogal eens op onze houding t.o.v. God. Bij het buitenspel leerden we dat wanneer je een emmer gaat vullen met kapotte bekertjes, de emmer slecht gevuld raakt. Beter ga je ook niet bij allerlei ‘lekkende’ zaken je geluk zoeken, maar zoek het bij de Bron, die vult wel, net als een kraan die je emmer wel goed kan vullen.”

Kinderen uitnodigen
De volgende Superkids is zaterdag 7 oktober om 13:30 aan de M. H. Trompweg 235. Meehelpen met Superkids kan door kinderen uit met name Wielwijk, Crabbehof en Krispijn aan te moedigen om een keertje te komen kijken.
Natuurlijk ben je zelf ook welkom. Voor vragen bel of mail gerust met Christi Roose via 06-27271541, superkids@missiedordt.nl.