Nieuwsberichten

Afscheid en een nieuw begin voor SuperKids

SuperKids verhuist naar een nieuwe locatie. Op zaterdag 25 februari vond er weer een SuperKids-middag plaats. Dit keer stond de middag in het teken van patat, ijs en wonderen.
Lees meer

Patat, ijs en wonderen

Daar draaide de Superkidsmiddag van deze maand om. De kinderen hoorden over wonderen die Jezus deed. Zelf beelden ze deze verhalen vervolgens uit om vast te leggen op een foto en deden ze een passende opdracht. Zo kon Bartimeüs niet zien, dus moesten de kinderen geblinddoekt raden welke voorwerpen er in een tas zitten. Omdat dit de laatste keer was in het pand aan de Piet Heijnstraat hebben we afgesloten met patatjes en ijs.

Bid- en dankpunten:

Dank je mee voor: best veel nieuwe kinderen, dat we iedere keer weer voldoende medewerkers hebben en de voorlopige nieuwe locatie aan de M. H. Trompweg 235.

Bid je mee voor: het jongetje wat we jammer genoeg moesten laten gaan deze middag, voldoende mensen in het kernteam, de bevalling van medewerker Christine, een goede overgang naar het nieuwe gebouw en bovenal dat de kinderen God als Vader mogen leren kennen.

Volgende keer

De volgende middag vindt plaats op 25 maart aan de M.H. Trompweg 235. Wil je meer informatie of een keer meehelpen of kijken? Neem contact op via superkids@missiedordt.nl of 06-2727154.