Onze missie

Met een hart vol liefde willen we kinderen tot bloei brengen. Via een superleuk programma met sport, spel, dans, toneel, muziek, workshops en verhalen uit de bijbel willen we kinderen laten zien hoe geliefd en waardevol ze zijn. We willen actief aanwezig zijn in het leven van kinderen en via hen ook ouders bereiken met het goede nieuws van Gods hart vol liefde.

Bekijk hier de video over SuperKids!

Wil jij kennismaken met SuperKids? Kom gewoon eens gezellig langs! Jij bent super welkom bij dit te gekke programma. Rosso het Hart staat op de uitkijk. Tot ziens bij SuperKids!

Hoe doen we dat?

Iedere maand is er volgens rooster op zaterdag een Superkidsmiddag. Met name kinderen uit Wielwijk, Crabbehof en Krispijn komen naar deze middagen, maar uiteraard zijn alle kinderen meer dan welkom in inloophuis De Andere Boeg (M.H. Trompweg 235).

Een enthousiast team organiseert dan een creatief, interactief en eigentijds missionair kinderwerkprogramma. Denk o.a. aan spelletjes, sketches, objectlessen, zingen, herinneringsverzen, een Bijbelverhaal en workshops zoals dansen, knutselen, sporten en bakken.
SuperKids is gericht op kinderen van 6 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd). Alle kinderen zijn welkom, je hoeft niet christelijk te zijn of naar een kerk te gaan.