Nieuwsberichten

Speciale gebedsavond van Straten van Gebed

Al meer dan 40 straten van gebed geadopteerd

Tijdens de Week van Gebed vond een bijzondere gebedsavond plaats in het Patrimonium te Dordrecht, georganiseerd door Straten van Gebed. Ongeveer 40 mensen kwamen samen voor een krachtige avond waarin de straten en wijken van Dordrecht werden opgedragen aan God in gebed.
Lees meer

De avond begon met een inspirerende getuigenis van iemand die volhardde in gebed voor zijn buurman, die uiteindelijk tot geloof kwam. Dit verhaal benadrukte het belang van aanhoudend gebed en de impact ervan op mensenlevens. Bekijk de video via deze link.

Tijdens de avond werden talloze straten en wijken van Dordrecht specifiek genoemd en opgedragen in gebed. Met passie baden de aanwezigen voor hun eigen straten en wijken, in de hoop dat Gods liefde en kracht zich steeds verder zal verspreiden in de stad Dordrecht.

“We geloven in de kracht van gebed en zijn ervan overtuigd dat het effect heeft”, aldus een van de organisatoren. “Deze avond was een prachtige gelegenheid voor mensen uit verschillende kerken en achtergronden om samen te komen en te bidden voor onze stad.”

Straten van Gebed is een initiatief van Missie Dordt. Meer informatie is te vinden op de website missiedordt.nl/stratenvangebed. Inmiddels zijn er al meer dan 40 straten geadopteerd.
Wil je ook bidden voor jouw straat? Meld je aan via deze link. Of wil je als vrijwilliger meehelpen bouwen? Kijk dan hier voor meer informatie.