Over Ons

Straten van Gebed is ontstaan vanuit het verlangen dat er voor iedere wijk en straat in Dordrecht gebeden wordt. Het initiatief biedt een hulpmiddel om persoonlijk en samen als christenen in Dordrecht te bidden voor de eigen straat. Via deze website kunnen mensen zich aanmelden als bidder voor de eigen straat. Zo bereiken we samen de 1.107 straten van Dordrecht als ieder zijn deel gaat doen.

Samen willen we Jezus bekendmaken in iedere straat door middel van gebed. We geloven dat hieruit ook andere dingen zullen ontstaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het delen van het evangelie met een buurman of buurvrouw, het uitnodigen voor een gezamenlijke maaltijd van iemand uit de buurt, of het bijstaan van je buren met iets wat ze nodig hebben.

Kernteam

Het kernteam van Straten van Gebed is verantwoordelijk voor de organisatie van het initiatief en bestaat uit de volgende leden:

  • David van Vugt
  • Lenny van Vuuren

Een hoopvolle toekomst voor ons allemaal ligt er juist ook in dat je bid voor je omgeving, voor de straat waarin je woont, de wijk, de stad waarin je leeft.

Peter Barmentlo – PKN Dubbeldam ‘De Wijnstok’