Nieuwsberichten

Adopteer en markeer jouw straat van gebed!

Straten van Gebed heeft nieuwe website met markeerfunctie

David van Vugt, bekend van onder andere Moving Pictures, heeft het initiatief genomen voor "Straten van Gebed" in Dordrecht. In samenwerking met Missie Dordt is er invulling gegeven aan zijn wens om Dordtenaren aan te moedigen te bidden voor hun straat. Op de nieuwe website kunnen inwoners hun eigen straat adopteren, waardoor deze geel gemarkeerd wordt op de stadsplattegrond.
Lees meer

Als steeds meer Dordtenaren voor hun straat gaan bidden, zal de kaart steeds geler gaan kleuren en dat betekent dat Jezus steeds meer bekend zal worden in de ruim 1100 straten van Dordrecht. Verwachting is dat hieruit ook andere dingen zullen ontstaan zoals aandacht, betrokkenheid en hulp voor elkaar.

Juist aan het begin van het nieuwe jaar en in aanloop naar de nationale Week van gebed is dit een mooi moment om mee te gaan doen met dit initiatief. Aanmelden kan heel eenvoudig via deze link en bidden kan altijd en overal.

Voor meer informatie over het initiatief bekijk je de video en bezoek je de website missiedordt/stratenvangebed.nl. Als je in contact wilt komen met David van Vugt, stuur dan een e-mail naar stratenvangebed@missiedordt.nl. David is ook op zoek naar vrijwilligers die hem praktisch willen ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Aanmelden als vrijwilliger kan eenvoudig via deze link .