Onze missie

Wij geloven in de kracht van gebed voor de omgeving waarin wij wonen. Daarom verlangen wij ernaar dat er in én voor elke straat van Dordrecht gebeden wordt. Wij hopen concreet dat mensen besluiten om hun eigen straat van gebed te adopteren. Op die manier ontstaat er netwerken van straten van gebed in de verschillende buurten en wijken van Dordrecht. Een netwerk van verbinding met God, elkaar en de buurt. Vanuit het verlangen om Jezus liefde zichtbaar en tastbaar te maken.

Bekijk de promo van Straten van Gebed

“Ik geloof in de kracht van gebed. Dat gebed verder gaat daar waar wij machteloos zijn en omstandigheden veranderd kunnen worden.”

Dave Lotulung – Christengemeente op De Rots

Hoe doen we dat?

Op deze website kan je jouw straat van gebed aanmelden. Zo wordt op de kaart van Dordrecht heel concreet zichtbaar voor welke straten er gebeden wordt. Als bidder krijg je maandelijks een gebedspunt via de mail. Daarnaast ondersteunen wij je door middel van blogs over gebed, input voor gebedswandelingen en overige tools. Als je dat wilt, kunnen we je ook in verbinding brengen met andere bidders in jouw straat, buurt of wijk. Verder vermelden wij eventuele gebedsbijeenkomsten op deze website en in de maandelijkse nieuwsbrief. Ook hopen we in de toekomst zelf gebedsevenementen te organiseren.