Nieuwsberichten

Young Life Gebedswandeling

Zaterdag 11 juni: “walk with us”

Op zaterdag 11 juni organiseert Young Life Dordrecht een gebedswandeling in Dordrecht onder de titel “walk with us”. De wandeling is bedoelt om met elkaar te bidden voor jongeren en tieners in Dordrecht en voor nieuwe jeugdleiders en andere mensen die het werk van Young Life willen steunen.
Lees meer

Gebedswandeling
De wandeling duurt ongeveer een uur en begint en eindigt op de parkeerplaats naast het Insula collega locatie aan de Koningstraat 294.

  • Datum: zaterdag 11 juni
  • Aanvang: 14.30 uur
  • Begin en eindpunt: Insula college locatie Koningstraat

 

Young Life
Jeugdleider Caroline Witt is namens Young Life Dordrecht actief op het Insula college locatie Koningstraat. Door wekelijks op de school aanwezig te zijn, mag zij iets van de liefde van Jezus aan tieners laten zien. Door in de pauzes een praatje met ze te maken en als ze dat leuk vinden een spelletje te doen; door betrokken te zijn bij het schooltoneel  en waar mogelijk te helpen bij andere activiteiten op school. Dit zijn voor Young Life allemaal manieren om in contact te komen met leerlingen en er voor hen te zijn.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie over Young Life Dordrecht en de gebedswandeling contact om met Caroline Witt (coördinator Young Life Dordrecht) via: cwitt@younglife.org.

Deel deze pagina:

Meer nieuws: