Nieuwsberichten

Ontmoetingsavond schoolgebedsgroepen

Op dinsdagavond 22 februari is er weer een ontmoetingsavond voor de schoolgebedsgroepen in Dordrecht e.o. met als thema 'doelgericht gebed'. Van harte welkom vanaf 19.30u in IKC het Kristal.
Lees meer

Na twee jaar lang afstand houden en lockdowns kunnen we elkaar eindelijk weer ontmoeten. Alle schoolgebedsgroepen in Dordrecht e.o. en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor onze onze gezamenlijke gebedsavond. Het thema zal dit jaar zijn “ doelgericht gebed”. 

Moms in Prayer
We hebben Esther van Dam van Moeders in Gebed Nederland bereid gevonden om iets te vertellen over “Moms in Prayer”. Dit is een wereldwijde organisatie die schoolgebedsgroepen faciliteert met materiaal voor “ doelgericht gebed”. Esther zal voor ons een workshop verzorgen deze avond.

Aanmelden
Aanmelden voor deze avond kan bij Gerdien van Nienes, gerdienvannienes@gmail.com.

Wanneer?

Dinsdag 22 februari

Waar?

IKC “ het Kristal” Eulerlaan 49

Hoe laat?

Inloop: 19.30 – 20.00
Programma: 20.00 – 21.30

Lieve moeder,

Heb jij het op je hart om jouw kind(eren) geestelijk te ondersteunen door gebed? Dan ben je bij ons in goed gezelschap! Wij zijn moeders, die zich eraan hebben toegewijd eens per week bij elkaar te komen om te bidden voor onze kinderen en scholen. Samen brengen wij al onze zorgen en onze lasten bij onze Hemelse Vader.
In gebed weten we dat we niet alleen zijn met onze lasten – en dit stelt ons gerust en geeft ons hoop. Je bent van harte welkom zodat wij samen met jou kunnen bidden voor jouw kind(eren). Ik ben ervan overtuigd dat samen bidden ook jouw geloof zal versterken.

Wij zien ernaar uit jou te ontmoeten!

In Zijn liefde,

Kathrin Larsen,
Directeur van ‘Moms in Prayer’ international in Europa & Israël