Nieuwsberichten

Nacht van Gebed in Dordrecht

Van vrijdag 17 juni op zaterdag 18 juni 2022 is de Nacht van Gebed. Overal in Nederland, België en andere landen komen mensen samen om te bidden. De Nacht van Gebed is een initiatief van Open Dordt en wordt in Dordrecht gecoördineerd door de werkgroep Stadsgebed van Missie Dordt. Dit jaar zal er op 2 locaties gebeden worden. Van harte welkom!
Lees meer

Programma
Tijdens de Nacht van Gebed zullen we in verschillende gebedsrondes verhalen horen van christenen die lijden vanwege hun geloof. Daarnaast horen we getuigenissen van hoe God werkt in de levens van de vervolgde christenen. Deze getuigenissen zijn vaak enorm bemoedigend. Zo worden wij zelf opgebouwd en kunnen wij andersom door onze gebeden de vervolgde christenen opbouwen.

Locaties
Vanuit de werkgroep Stadsgebed in Dordrecht vinden we het een voorrecht om jaarlijks bij deze Nacht van Gebed van Open Doors aan te kunnen sluiten. Dit jaar zal er op 2 locaties in Dordrecht samen gebeden worden:

  • Kerk van de Nazarener, Talmaweg 121, start 17 juni 21:30, einde 18 juni 03:00
  • Evangelische gemeente Jozua, Sikkelstraat 2, start 17 juni 20:00, einde 18 juni 02:00

 

Je kan ervoor kiezen om de hele avond aanwezig zijn, maar ook een deel van de avond komen. Aanmelden per e-mail is fijn, maar niet verplicht.

Meer informatie?
Website: missiedordt.nl/stadsgebed
E-mail: stadsgebed@missiedordt.nl