Nieuwsberichten

Nacht van Gebed 2023

Bid voor de vervolgde christenen en wordt bemoedigd

Van vrijdag 9 juni op zaterdag 10 juni 2023 is de Nacht van Gebed. Overal in Nederland, België en andere landen komen mensen samen om te bidden. De Nacht van Gebed is een initiatief van Open Doors. Bid mee voor en met de vervolgde christenen.
Lees meer

Programma
Tijdens de Nacht van Gebed zullen we in verschillende gebedsrondes verhalen horen van christenen die lijden vanwege hun geloof. Daarnaast horen we getuigenissen van hoe God werkt in de levens van de vervolgde christenen. Deze getuigenissen zijn vaak enorm bemoedigend. Zo worden wij zelf opgebouwd en kunnen wij andersom door onze gebeden de vervolgde christenen opbouwen.

Locatie
De interkerkelijk gebedsnacht zal gehouden worden in het gebouw van Evangelische Gemeente Jozua, Sikkelstraat 2 en vangt aan om 20:00 uur. De bijeenkomst duurt tot 02:00 uur. Je kan ervoor kiezen om de hele avond aanwezig zijn of een deel van de avond te komen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Nacht van Gebed 2023, bekijk de website opendoors.nl/over-open-doors/evenementen/nacht/ of neem contact op met Rob Voorstad via stadsgebed@missiedordt.nl of 06-20365252.