Nieuwsberichten

Nacht van Gebed 2019

Wereldwijd worden er ruim 245 miljoen christenen vervolgd vanwege hun geloof in de Here Jezus. Kent u dat gevoel van onmacht wanneer u berichten leest of hoort over mishandeling, onderdrukking, moord en verminking ?
Lees meer

 Toch kunnen wij iets doen! Onze broeders en zusters geven aan dat zij steun ervaren aan de wetenschap dat medechristenen voor hen bidden. Daarom houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Juist in de nachtelijke uren hebben veel vervolgde christenen het extra zwaar.

Stadsgebed Dordrecht, een onderdeel van de Dordtse Evangelisatie, wil gehoor geven aan deze oproep. Gedurende de Nacht van Gebed van vrijdag 21 juni op zaterdag 22 juni willen wij samen met gelovigen uit diverse kerken van Dordrecht en omstreken samenkomen om in de Kruiskerk aan de Vrieseweg 64  te bidden voor onze vervolgde broeders en zusters.

Om 20.00 uur starten wij met het zingen van lofliederen waarna er verschillende gebedsblokken zullen zijn. Als achtergrondinformatie worden er na elk gebedsblok korte filmpjes vertoond van een land. Daarna is er tijd voor voorbede met behulp van de gebedspunten.  Het is mogelijk om één uur te komen bidden, een paar uur of de hele nacht mee te maken. Je kunt op elk moment aanhaken of naar huis gaan.  Om 03:00 in de nacht sluiten we af. Wanneer je wilt komen bidden en geen vervoer hebt  dan is het mogelijk om te worden opgehaald en thuisgebracht.

Bid je mee voor je broeders en zusters zoals Hea-Woo uit Noord-Korea, Nadhir uit Noord-Afrika en Mojtaba uit Iran?

Plaats:Dordrecht
Adres:Vrieseweg 64
AanvangVrijdag 21 juni 2019
20.00 uur
Einde:Zaterdag 22 juni
3.00 uur    
Contact:Rob Voorstad
Telefoon:06-20365252

De Nacht van Gebed is een initiatief van Open Doors, een organisatie die vervolgde christenen steunt in meer dan vijftig landen. Meer informatie over de Nacht van Gebed en een overzicht van de gebedslocaties, vindt u op http://www.opendoors.nl