Nieuwsberichten

Gebedsuur adopteren tijdens Nacht van Gebed

Interkerkelijke Nacht van Gebed van Open Doors opnieuw in Dordrecht

In Dordrecht wordt vanuit het initiatief Stadsgebed van Missie Dordt op vrijdag 31 mei opnieuw een interkerkelijke Nacht van Gebed georganiseerd. Daarbij wordt aangesloten bij de landelijke Nacht van Gebed van de stichting Open Doors. Kerken en gebedsgroepen in Dordrecht kunnen een gebedsuur ‘adopteren’ tijdens deze gebedsnacht. Doe jij ook mee? Lees meer en meld je aan.
Lees meer

Tijdens de Nacht van Gebed komen christenen op honderden locaties samen om stil te staan bij het lijden én het geloof van hun broeders en zusters in landen zoals Jemen, Noord-Korea, Iran, Nepal en China. Overal in Nederland, België en andere landen verenigen mensen zich om te bidden.

Waarom ‘s nachts bidden?
Vervolgde christenen hebben het vooral ‘s nachts moeilijk. Velen liggen wakker of durven niet te slapen omdat ze last hebben van afschuwelijke nachtmerries of diepe angsten. 

Doe ook mee in Dordrecht!

  1. Kerken kunnen zich nu al aanmelden om deel te nemen aan de interkerkelijke gebedsbijeenkomst In Dordrecht. Aanmelden om een gebedsuur te ‘adopteren’ kan bij Rob Voorstad via e-mail voorstad@yahoo.com of telefonisch op 06-20365252.  Locatie voor het gebed: Patrimonium, Lange Breestraat 26
  2. Individueel aanmeldenals organisator, jeugdleider of als bidder op een locatie in jouw buurt kan via de landelijke website van Open Doors. Je ontvangt alle materialen die je nodig hebt. Dit jaar is er ook speciaal materiaal voor kinderen en jongeren beschikbaar.

 

Wil je meer weten over nacht van gebed?
Ga dan naar de website: opendoors.nl/wat-kun-jij-doen/ga/evenementen/nacht-van-gebed/. Wil je meer weten over het initiatief Stadsgebed van Missie Dordt? Ga dan naar missiedordt.nl/stadsgebed of neem contact op met coördinator Sietske van Hartingsveldt via coordinator@missiedordt.nl.