Nieuwsberichten

24-7 Prayer tijdens de Week van gebed in Dordrecht

Samen 24-7 bidden voor de bloei van de stad en haar inwoners

Eén van de initiatieven in het kader van de Week van gebed is 24-7 Prayer. Vanuit dit initiatief door Dordtse christenen worden medechristenen uitgenodigd om één of meerdere uren te bidden in een speciaal daarvoor ingerichte gebedsruimte. Daarnaast zijn er laagdrempelige samenkomsten van gebed rondom een bepaald thema.
Lees meer

We verlangen ernaar om God een week lang dag en nacht te zoeken; om in Zijn aanwezigheid te zijn, te bidden en te leren bidden, het vuur te doen oplaaien en God de ruimte te geven. We geloven dat Hij gezocht wil worden en Hij met Zijn Geest wil bewegen.”

Gebed versterkt mensen, verfrist kerken en verandert de maatschappij en onze stad! In 2 Kronieken 7:13-14 staat: “… wanneer dan mijn volk, het volk dat mij toebehoort, het hoofd buigt, al biddend mijn aanwezigheid zoekt en terugkeert van zijn dwaalwegen, dan zal ik het aanhoren vanuit de hemel, zijn zonden vergeven en het land genezen.”

24-7 Prayer beweging
De 24-7 beweging is begonnen doordat een gebedsbijeenkomst van studenten zich plotseling verspreidde over meer dan 12.000 locaties en bijna iedere denominatie in de wereld: van de katholieke kerk in Oostenrijk tot het Leger des Heils in Australië en tot diverse vervolgde geloofsgemeenschappen in het Midden Oosten.

Momenteel zijn er talloze gebedsruimten die 24-7 bidden, verspreid over de hele wereld. Meer daarover kan je lezen op 24-7prayer.nl.

Concreet in Dordt
We starten zondagavond 21 januari met een aanbiddingsmoment o.l.v. Jafeth Bekx van InSalvation. Dat zal het begin inluiden van een gebedsketen die een week lang duurt. Hiervoor kan je jezelf als bidder inschrijven voor een tijdsblok van een uur. Het stokje zal steeds weer worden doorgegeven aan een volgende bidder.

Inschrijven als bidder
Wil je meer informatie over 24-7 Prayer in Dordrecht of jezelf gelijk inschrijven als bidder? Ga dan naar de website 24-7prayerdordrecht.com. Verspreid het gebedsvuur in jouw kerk, familie en buurt via digitale kanalen (Insta, Facebook, WhatsApp) en doe ook mee!