Nieuwsberichten

“Zomerlicht” van 12-17 augustus op De Staart

Activiteitenweek voor kinderen, tieners en buurtbewoners

Van maandag 12 tot en met vrijdag 17 augustus organiseert pioniersplek Staartlicht vanuit de Petruskapel de activiteitenweek "ZomerLicht". Deze E&R (Evangelisatie en Recreatie) week heeft als doel om door middel van diverse activiteiten iets van Gods liefde te delen op De Staart. Wil je meedoen als vrijwilliger? Lees meer en meld je aan.
Lees meer

Dit initiatief sluit naadloos aan bij de missie van pioniersplek Staartlicht, een samenwerking tussen Missie Dordt en Youth for Christ.
De Petruskapel bruist doorgaans van de activiteiten en organiseert diverse evenementen voor en met bewoners en jongeren van De Staart. De missie is om licht, liefde en leven te delen in de buurt.

Programma Zomerlicht
Het programma is op dit moment nog niet volledig bekend. Elke dag zullen er activiteiten zijn zoals kinderclub, knutselen, sportactiviteiten, tienerclub en meer. Kinderen, tieners en alle buurtbewoners zijn va harte welkom! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en programma-updates via onze Instagram-pagina instagram.com/staartlicht en deze nieuwsbrief.

Locatie: Alle activiteiten vinden plaats vanuit de Petruskapel (Plein 1940-1945)

Meer info?
Wil je meer informatie over E&R in Dordrecht? Bekijk de video. Wil je meedoen als vrijwilliger? Meld je aan via staartlicht@missiedordt.nl.