Nieuwsberichten

Staartlicht in wijkspecial van Dordt Centraal

Ondertitel

In de april editie van de wijkspecial ‘Thuis in Centrum-Reeland-Staart’ van Dordt Centraal doen Annelies en Henry verslag over Staartlicht, waar het inmiddels bruist van de @kapelactiviteiten, zoals inloop@kapel, koffie@kapel, zondag@kapel, kinderclub@kapel en tienerclub@kapel. Lees het artikel en raak ook betrokken. Voor de inloop@kapel op dinsdagavond worden nog vrijwilligers gezocht.
Lees meer

Wijkspecial
Annelies en Henry in de wijkspecial: “Een veilige plek in de buurt waar kinderen met elkaar spelen, jongeren elkaar op een verantwoorde manier ontmoeten en ook oudere buurtbewoners terecht kunnen. Of ze nu slechts behoefte hebben aan gezelschap of verlegen zitten om een netwerk waar ze met een hulpvraag terecht kunnen. Bij het Staartlicht zijn alle inwoners van de Dordtse wijk welkom om écht met hun buurt in contact te komen.”

Klik hier voor het volledige artikel.

Vrijwilligers
Alhoewel Annelies opmerkt dat er steeds meer vrijwilligers vanuit de buurt betrokken raken, is het team nog wel op zoek naar extra ondersteuning op de dinsdagavond tijdens de inloop@kapel. Hier kunnen praktische handen helpen met koffieschenken en een praatje maken.

Wil jij vrijwilliger worden en het werk van Staartlicht praktisch ondersteunen? Neem dan contact op met Annelies Brik (06-36390298) of Henry Schutte (06-15361525) of mail naar staartlicht@missiedordt.nl. Meer informatie is te vinden op missiedordt.nl/staartlicht.