Nieuwsberichten

Ontmoeting met Vrouwen maakt doorstart

Reserveer 8 november alvast in je agenda

Ontmoeting met Vrouwen is voor veel vrouwen een moment van verbondenheid met elkaar in het geloof. Na corona is het er echter niet meer van gekomen om een ochtend te organiseren. Daar komt nu verandering in. Op 8 november vindt er weer een ontmoetingsbijeenkomst plaats.
Lees meer

Nieuw kernteam
Ontmoeting met Vrouwen gaat aan de slag met een nieuw kernteam, vol frisse energie. Er wordt voortgebouwd op het prachtige werk wat in voorgaande jaren verzet is. Het kernteam is een diverse groep met vrouwen van verschillende kerken en leeftijdscategorieën. Hier kun je lezen wie er deel uitmaken van het kernteam.

Els van Dijk
Op 8 november vindt de eerstvolgende ontmoeting met vrouwen plaats. De spreekster van die ochtend is Els van Dijk. De bijeenkomst vindt plaats in de Wijnstok te Dubbeldam. Verdere informatie volgt nog.

Meedoen en meer info?
Om de ochtend goed te laten verlopen is Ontmoeting met Vrouwen nog op zoek naar gastvrouwen en andere vrijwilligers die een bijdrage willen leveren. Wil jij meedoen als vrijwilliger? Neem dan contact op met het kernteam via ontmoetingmetvrouwen@missiedordt.nl.