Nieuwsberichten

Jubileumtour Op en Top Vrouw

Op zaterdagavond 7 mei 2022 geeft het liedjescabaret Op en Top Vrouw een optreden in Dordrecht. Er wordt samengewerkt met het initiatief Ontmoeting met Vrouwen van Missie Dordt. Het thema van de voorjaarstour is “Ik heb mij lief". De show is gericht op de christelijke vrouw van deze tijd.
Lees meer

Op en Top Vrouw
Op en Top Vrouw bestaat uit Christien Blok, Barbara Stouwdam en Gezina van den Bos. Drie getalenteerde zangeressen die hun krachten hebben gebundeld om een concept op te richten dat past bij de christelijke vrouw van deze tijd. Vanuit hun geloof delen ze met anderen de serieuze en hilarische momenten van het vrouw-zijn in een avond die garant staat voor een lach en een traan.

Ontmoeting met Vrouwen
Het initiatief Ontmoeting met Vrouwen van Missie Dordt organiseert normaal gesproken twee keer per jaar een bijeenkomst voor vrouwen. Vanwege corona is dit de achterliggende periode niet doorgegaan. Voor de voorstelling van Op en Top Vrouw levert Missie Dordt nu de gastvrouwen en promotie. Een fantastische mogelijkheid om weer samen te komen.

Tickets
Het jubileumoptreden in Dordrecht is 7 mei a.s. in het gebouw van de Evangelische Gemeente Jozua (Sikkelstraat 2). De tickets zijn t.z.t. te boeken via de website www.truetickets.nl.

Meer informatie
Website: missiedordt.nl/ontmoetingmetvrouwen en opentopvrouw.nl
E-mail: secretariaat@missiedordt.nl