Nieuwsberichten

Hoopvolle boodschap bij drukbezochte OMV

Ruim 250 dames bij OMV in ‘De Wijnstok’

Ruim 250 dames bezochten op 8 november jl. de interkerkelijke vrouwenochtend in ‘De Wijnstok’ in Dubbeldam. Els van Dijk sprak over het thema: Hoopvol leven. De interkerkelijke vrouwenochtend is terug van weggeweest en een nieuwe vrouwenochtend staat alweer op de planning: woensdag 24 april 2024 met spreekster Annemarie van Heijningen.
Lees meer

Enthousiaste reacties
De reacties van de aanwezige dames waren positief en enthousiast. Zomaar een aantal reacties: “Mooie, prikkelende boodschap”, “Ik werd aan het denken gezet”, “Iets om nog over door te denken”, “Gezellig om elkaar te ontmoeten”, “Fijn dat het interkerkelijk is”.

Els van Dijk stond o.a. stil bij de woorden hoop, moed en vuur en legde uit dat dit is wat God van zijn volgelingen verwacht. ‘Hoopvol leven’ in deze ingewikkelde tijd, van betekenis te kunnen zijn en ook tegen de stroom in te durven gaan. Els eindige met de zin: Dordt heeft vurige mensen nodig!

Onder het genot van koffie, thee en lekkers werden ook de tafels van Boekhandel Present, De Rustplek Dordrecht en Dagelijkse broodkruimels goed bezocht. Terugluisteren van de bijenkomst is nog mogelijk via deze link.

Woensdag 24 april
Zet de volgende Ontmoeting met Vrouwen alvast in je agenda: 24 april 2024 9:00 in ‘De Wijnstok’. Vind je het leuk om dan mee te helpen als gastvrouw, meld je dan hier aan.