Nieuwsberichten

Els van Dijk op interkerkelijke vrouwenbijeenkomst

Woensdagochtend 8 november in ‘De Wijnstok’

Het initiatief ‘Ontmoeting met Vrouwen’ is terug van weggeweest. Op woensdagochtend 8 november is er weer een interkerkelijke vrouwenbijeenkomst waar deze keer Els van Dijk spreekt over het thema ‘Hoopvol Leven’. Jong en oud(er) harte uitgenodigd en neem vooral ook iemand mee.
Lees meer

• Datum: woensdag 8 november
• Tijden: inloop vanaf 8:30, aanvang 9:00, afsluiting 11:15
• Locatie: De Wijnstok Dubbelsteynlaan 70, Dordrecht
• Toegang gratis, collecte voor onkosten van harte aanbevolen
• Kinderoppas aanwezig

Spreekster Els van Dijk
Spreekster Els van Dijk was directeur van de Evangelische Hogeschool. Vraag haar naar haar passie, dan komt altijd het antwoord: jongeren. Concreter nog: in gesprek gaan met jongeren en ze een zetje geven op weg naar volwassenheid. Ze vindt dat jonge mensen het in deze keuzemaatschappij best lastig hebben. Daarover schreef ze een vele malen herdrukt boek: ‘De hunkerende generatie’. Je kunt meer lezen over Els op de website: els-van-dijk.nl.

Ontmoeting met Vrouwen
Het initiatief ‘Ontmoeting met Vrouwen’ is voor veel vrouwen een moment van verbondenheid met elkaar in het geloof en een mooie gelegenheid om anderen uit te nodigen. Ontmoeting met Vrouwen heeft dit seizoen een doorstart gemaakt met een nieuw kernteam, vol frisse energie. Er wordt voortgebouwd op het prachtige werk wat in voorgaande jaren verzet is. Het kernteam is een diverse groep vrouwen van verschillende kerken en leeftijden.

Meedoen en meer info?
Inmiddels hebben zich al veel vrijwilligers gemeld. Wil jij ook meedoen als gastvrouw of een andere bijdrage leveren? Vele handen maken licht werk. Neem contact op met het kernteam voor meer informatie via ontmoetingmetvrouwen@missiedordt.nl.