Nieuwsberichten

300 dames bij vrouwenochtend in de Wijnstok

Interkerkelijke bijeenkomst vol inspiratie en verbinding

Op woensdag 24 april kwamen 300 dames bij elkaar voor een inspirerende ochtend vol betekenis en verbinding. Het thema van de bijeenkomst, "Loslaten kun je leren", werd gepresenteerd door Annemarie van Heijningen, een bekende columnist bij Visie en het Nederlands Dagblad.
Lees meer

Op woensdag 24 april kwamen 300 dames bij elkaar voor een inspirerende ochtend vol betekenis en verbinding. Het thema van de bijeenkomst, “Loslaten kun je leren”, werd gepresenteerd door Annemarie van Heijningen, een bekende columnist bij Visie en het Nederlands Dagblad.

Loslaten kun je leren
Tijdens de bijeenkomst sprak Annemarie over loslaten en overgave, waarbij ze contrasten trok tussen controle en krampachtig vasthouden. Ze benadrukte het belang van alles uit handen geven aan Iemand die groter is dan ons en dat God nooit loslaat en altijd aanwezig is. Naast de verrijkende boodschap van Annemarie was er ruimte voor gezelligheid, ontmoeting en de verkenning van diverse stands met boeken, ansichtkaarten en sieraden.

Vrouwenochtenden
Ontmoeting met Vrouwen is een initiatief van Missie Dordt. Tweemaal per jaar wordt deze interkerkelijke vrouwenochtend georganiseerd om vrouwen van verschillende achtergronden te inspireren met aansprekende onderwerpen, bemoediging en de mogelijkheid tot ontmoeting. Iedere vrouw is welkom, ongeacht haar achtergrond.

Save the date!
De volgende vrouwenochtend staat al gepland voor D.V. 23 oktober 2024. De spreekster voor die ochtend is Erika van Nes. Meer informatie zal worden gedeeld via de nieuwsbrief, website en het Instagram-account van Ontmoeting met Vrouwen (@ontmoeting_met_vrouwen).

Meer info?
Wil je als vrijwilliger of gastvrouw bijdragen aan de organisatie van de vrouwenochtenden? Neem dan contact op met Hanneke Klop via 06-83252475 of stuur een e-mail naar ontmoetingmetvrouwen@missiedordt.nl. Meer info over de vrouwenochtenden is te vinden op de website missiedordt.nl/ontmoetingmetvrouwen.