Nieuwsberichten

‘Unplanned’ in The Movies

Op vrijdag 29 oktober 2019 draait om 19.15 uur de film "UNPLANNED" in the Movies in Dordrecht. Deze film vertelt het waargebeurde levensverhaal van Abby Johnson.
Lees meer

UNPLANNED is een biopic over Abby Johnson (Ashley Bratcher). Deze jonge vrouw heeft een missie om vrouwen te helpen. Ze is een gepassioneerde voorvechtster van het recht op vrije keuze bij abortus. Ze wordt één van de jongste directeuren van de Planned Parenthood Clinic in de Verenigde Staten en raakt zo betrokken bij meer dan 22.000 abortussen. Haar passie leidt er zelfs toe dat ze de woordvoerder van Planned Parenthood wordt, vechtend om wetgeving op te stellen voor de zaak waarin ze zo diep geloofde. Tot de dag dat ze iets ziet dat alles verandert. Het brengt Abby er toe om zich bij haar voormalige tegenstanders te voegen op 40 Days For Life. Ze groeit uit tot één van de meest vurige pro-life sprekers.
 
UNPLANNED biedt een eigen blik op de praktijk van abortus, één van de meest controversiële kwesties van onze tijd. Aan welke kant van het hek u ook staat, Abby’s reis zal niemand onberoerd laten. De film wordt kort ingeleid en na afloop is er gelegenheid tot napraten, inclusief een drankje ‘van het huis’. De entree bedraagt 12 euro (incl. drankje).

Meer informatie en tickets: https://www.themoviesdordrecht.nl/films/mov-unplanned/