Nieuwsberichten

Première in The Movies: Paul’s Promise

Vrijdag 2 december in bioscoop The Movies

Op vrijdag 2 december om 19.15 uur wordt in bioscoop The Movies de première gedraaid van de film ‘Paul’s Promise’. De film is gebaseerd op het leven van Paul Holderfield. Het verhaal speelt zich af in Amerika tijdens het hoogtepunt van de burgerrechtenbeweging van de jaren 60.
Lees meer

In samenwerking met New Faith Network en Moving Pictures wordt de première van de film ‘Paul’s Promise’ gedraaid in de bioscoop The Movies.

De film
Paul’s Promise is het inspirerende waargebeurde verhaal van Paul Holderfield, voormalig racistische brandweerman die dominee werd en een van de eerste gemengde kerken in het Amerikaanse Zuiden oprichtte. Paul’s Promise speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de burgerrechtenbeweging van de jaren zestig. Het is de reis van een man naar hoop en genezing in een moeilijke tijd in de geschiedenis van Amerika dat resulteerde in de beslissing van Paul om God te dienen en op te staan tegen onrecht. Het is een verhaal dat tot op de dag van vandaag een grote relevantie houdt.

De trailer van de film kan bekeken worden via volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=oPHOZdeNCHU

Tickets en data
Op 2 december om 19.15 draait deze film in The Movies. De ticketprijs is €12,50 inclusief een drankje na afloop. Meer informatie en tickets zijn te vinden op: www.themoviesdordrecht.nl/films/mov-pauls-promise.

Moving Pictures
De film wordt gedraaid op verzoek van Moving Pictures, een initiatief van de stichting Missie Dordt i.s.m. Bonfire en Boek-/cadeauwinkel Present. Moving Pictures wil christelijke films gebruiken om mensen in beweging te brengen. Ga voor meer informatie naar: missiedordt.nl/movingpictures.