Nieuwsberichten

Première bioscoopfilm ‘Samson’

Op vrijdag 13 maart 2020 om 19.15 uur draait de première van de bioscoopfilm Samson in The Movies in Dordrecht. Het Bijbelse verhaal van een man met een missie.
Lees meer

De film ‘Samson’ (2018) is gebaseerd op het verhaal van de gelijknamige Oudtestamentische leider Simson uit het Bijbelboek Richteren. De beroemde Nederlandse acteur Rutger Hauer neemt een bijrol voor zijn rekening, hij speelt de vader van Samson.
 
Samson is een Hebreeër met ongekende krachten. Hij krijgt een opdracht van God om zijn volk uit de slavernij leiden. Maar is ook enorm impulsief. Zijn toekomst komt op het spel te staan als hij verraden wordt door een onbetrouwbare prins en een knappe verleidster. Na diverse tegenslagen wordt hij gevangen gezet en zijn ogen worden uitgestoken. Maar dan beroept hij zich nog één keer op God voor een laatste strijd.
 
De film komt nieuw uit in Nederland via New Faith Network. In The Movies Dordrecht vieren we het premièrefeest. Op verzoek van Missie Dordt, Bonfire en Boek- en Cadeauwinkel Present. De rode loper ligt uit. De ticketprijs van € 10,00 is inclusief een drankje na afloop.
 
Klik hier voor het artikel op CIP: “Rutger Hauer in spannende Bijbelse bioscoopfilm Samson”

Meer informatie en tickets: http://www.themoviesdordrecht.nl/films/samson