Over Moving Pictures

Moving Pictures is ontstaan vanuit het verlangen om inspirerende films te vertonen aan een breed publiek. Het initiatief startte vanuit Bonfire, toen nog gevestigd in de voormalige Bonifatiuskerk aan de Wijnstraat 117, met het voornemen de films te zijner tijd in de bioscoop te gaan vertonen.

In 2019 is een samenwerking met christelijke boek- en cadeauwinkel Present aangegaan en sindsdien zijn er al meerdere films vertoond in Filmtheater De Witt te Dordrecht. 

De avonden zijn erop gericht om mensen te inspireren. We kiezen films met een boodschap van hoop, redding, liefde of een ander thema dat belangrijk is in het christelijk geloof. Zo willen we mensen raken, aan het denken zetten en uiteindelijk in beweging brengen.

Bekijk de laatste informatie

Kernteam

Het kernteam van Moving Pictures is verantwoordelijk voor de organisatie van het initiatief en bestaat uit de volgende leden:

  • David van Vugt
  • Ad Kasius

Als de mensen niet meer naar de kerk komen, dan moet de kerk naar de mensen toe gaan. Door films met een boodschap te laten zien, brengen we mensen aan het nadenken over het geloof en andere belangrijke levenszaken.