Nieuwsberichten

Nieuwe film Moving Pictures: All Together Now

17 februari om 19.15 uur in The Movies

‘All Together Now’ is een film over een optimistische middelbare scholier met muzikale aspiraties die moet leren de hulp van haar vrienden te accepteren om haar persoonlijke ontberingen te overwinnen en haar dromen waar te maken.
Lees meer

De film
Amber Appleton blijft een optimist, zelfs als haar persoonlijke leven veel minder stabiel is dan het op het eerste gezicht lijkt. Amber, een muzikaal begaafde middelbare scholier met ambities om naar Carnegie Mellon te gaan, balanceert haar geliefde middelbare school-dramaclub met lange uren werken in een donutwinkel om zichzelf en haar alleenstaande moeder te voorzien van een huis en voedsel. Ze brengt ook tijd door bij de plaatselijke bejaardengemeenschap, waar ze zorg en aandacht geeft aan haar favoriete pessimistische bewoner. Wanneer zich nieuwe obstakels voordoen die haar dromen bedreigen, moet Amber leren steunen op de kracht van haar gekozen familie om vooruit te komen.

Klik hier voor de trailer.

Praktische informatie
De film draait op 17 februari om 19.00 uur in The Movies. De ticketprijs is €12,50 inclusief een drankje na afloop. Tickets zijn te bestellen via www.themoviesdordrecht.nl/films/mov-all-together-now/.

Deze film wordt gepresenteerd in samenwerking met de alliantie van Missie Dordt en Boekhandel Present Dit keer met extra support van Kamers Met Aandacht en De Rustplek Dordt. Na afloop is een gezellige nazit; daarom zijn de kaartjes inclusief een drankje.

Meer informatie
Bekijk de website missiedordt.nl/movingpictures voor informatie over Moving Pictures.