Nieuwsberichten

Moving Pictures draait JESUS REVOLUTION

Nieuw filmseizoen met christelijke film bij theater De WITT

Kunnen films met een christelijke boodschap ook jouw hart raken? Kom dan vrijdag 13 oktober 2023 om 19.00 uur met vrienden of kennissen naar theater De WITT om de film JESUS REVOLUTION te kijken. Met onder andere de hoofdrolspeler Jonathan Roumie, die bekend is van de serie “The Chosen”.
Lees meer

JESUS REVOLUTION is het verhaal van de zoektocht van een jonge hippie in de jaren zeventig naar erbij horen en bevrijding, die niet alleen leidt tot vrede, liefde en rock-‘n-roll, maar ook een nieuwe tegencultuurkruistocht in gang zet – een Jezusbeweging – die de koers verandert uit de geschiedenis.
Geïnspireerd door een ware beweging vertelt JESUS REVOLUTION het verhaal van een jonge Greg Laurie (Joel Courtney) die in de jaren zeventig werd opgevoed door zijn worstelende moeder, Charlene (Kimberly Williams-Paisley).
Laurie en een zee van jonge mensen dalen af naar het zonnige Zuid-Californië om de waarheid op alle mogelijke manieren te herdefiniëren. Per ongeluk ontmoet Laurie Lonnie Frisbee (Jonathan Roumie), een charismatische hippie-straatpredikant, en dominee Chuck Smith (Kelsey Grammer) die de deuren van Smiths wegkwijnende kerk hebben opengezet voor een stroom rondzwervende jongeren.
Wat zich ontvouwt, wordt het grootste spirituele ontwaken in de Amerikaanse geschiedenis. Rock-‘n-roll, hernieuwde liefde en een vleugje geloof leiden tot een JEZUS-REVOLUTIE die een tegencultuurbeweging verandert in een heropleving die de wereld verandert.

Film: Jesus revolution
Ticketprijs: € 13,50 (inclusief gratis drankje)
• Lengte: 1 uur en 59 minuten
Genre: Drama, Geschiedenis
Datum en tijd: vrijdag 13 oktober 2023 om 19.00 uur
• Locatie: Filmtheater De WITT Nieuwstraat 60-62, 3311 XR Dordrecht

Bestel nu alvast je kaartje(s) via: https://www.dewittdordrecht.nl/filmtheater/fov-jesus-revolution.