Nieuwsberichten

Moving Pictures draait film ‘Sound of Freedom’

Vrijdag 24 november bij de Witt in Dordrecht

Moving Pictures presenteert films vol hoop. Dit keer de succesdrama ‘Sound of Freedom’ over de strijd tegen kinderhandel. Een indrukwekkende christelijke actiefilm die op 24 november om 19:00 bij draait bij Filmtheater de Witt in Dordrecht.
Lees meer

Deze succesvolle film van regisseur Alejandro Monteverde is nu eindelijk ook in Nederland te zien. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal – even aangrijpend als hoopvol – over een strijd tegen kinderhandelaars. Als toegewijd CIA agent Jim Ballard een 8-jarige jongen uit de handen van kinderhandelaars weet te redden, wordt hij gegrepen door het verhaal van diens zusje dat nog steeds vermist is. Hij zegt zijn baan op en slaat de handen ineen met iemand die zich Batman noemt om nog meer kinderen te redden van een lot dat nog wreder is dan de dood. Zijn missie leidt hem uiteindelijk tot de donkerste uithoeken van Colombia waar hij zelfs zijn eigen leven op het spel moet zetten.

Film: Sound of Freedom
• Ticketprijs: € 13,50 (inclusief gratis drankje)
• Lengte: 2 uur en 15 minuten
• Genre: actie, thriller, drama, misdaad
• Engelstalig met ondertiteling
• Datum en tijd: vrijdag 24 november 2023 om 19.00 uur
• Locatie: Filmtheater De WITT Nieuwstraat 60-62, 3311 XR Dordrecht

Bekijk de officiële trailer en bestel je kaartje(s) online bij Filmtheater De Witt.

Terugblik: Jesus Revolution
Moving Pictures kijkt ook terug op een prachtige, inspirerende (uitverkochte!) film ’Jesus Revolution” op 13 oktober jl. Een korte impressie bekijk je via deze link. Moving Pictures is een initiatief van Missie Dordt i.s.m. boekhandel Present. Ga naar de website missiedordt.nl/movingpictures voor meer informatie.

Praktische meehelpen?
Vind je het leuk om praktisch mee te helpen bij dit initiatief? Dat kan door de distributie van de posters en flyers op je te nemen. Daar zou je het initiatief enorm mee helpen. Voor meer info, neem contact op met David van Vugt via 06-81285467 of mail naar movingpictures@missiedordt.nl.