Nieuwsberichten

In the spotlights: promotievideo Moving Pictures

Ondertitel

Moving Pictures draait in dit nieuwe filmseizoen niet alleen christelijke films in theater De WITT, maar ook in De Prinsemarij. Waarom? Om mensen aan het denken te zetten en met elkaar in gesprek te komen over geloofs- en levensvragen. Benieuwd? Bekijk nú de promotiefilm.
Lees meer

Het initiatief Moving Pictures

Moving Pictures wil films gebruiken om mensen in beweging te brengen. Elk kwartaal draaien we een film in theater De WITT met een boodschap die mensen inspireert en aanzet tot denken. Dat kan een expliciet christelijke film zijn, maar dat hoeft niet. Na afloop van de film is er een nazit met een drankje waar mensen met elkaar of met mensen van het team in gesprek kunnen raken.

 

Kennismaken en betrokken raken!

Ook van het initiatief Moving Pictures is door Missie Dordt een promotievideo gemaakt. Bekijk de video en maak in 2 minuten kennis met het initiatief. Wil jij betrokken raken als vrijwilliger op een filmavond of als kernteamlid in de voorbereiding? Stuur dan een mail naar initiatiefnemer David vanVugt via movingpictures@missiedordt.nl voor meer info.