Nieuwsberichten

Filmavond voor ouderen in De Prinsemarij

Op woensdagavond 18 oktober draait om 19.00 uur Sabina

Nieuw: in oktober start Moving Pictures in de ontmoetingsruimte van woonlocatie De Prinsemarij met een filmavond voor ouderen. Op woensdag 18 oktober wordt om 19:00 uur de indrukwekkende film Sabina vertoond. Het initiatief is nog op zoek naar 3 vrijwilligers voor deze filmavond. Help jij mee?
Lees meer

Films op locatie
Een filmavond op locatie; initiatiefnemer David van Vugt bedacht dit als vervolg op de filmavonden van Moving Pictures in het bekende Dordtse Filmtheater De WITT. Het idee is om samen met ouderen naar een inspirerende film te kijken en daarover in gesprek te gaan. In samenwerking met Het Spectrum wordt nu de eerste filmavond op locatie georganiseerd in De Prinsemarij.

Sabina in De Prinsemarij
De film die we woensdagavond 18 oktober om 19.00 uur samen hopen te kijken in het restaurant van De Prinsemarij (Nassaustraat 4) is Sabina; over een vrouw die haar leven riskeert om de liefde van Christus te tonen aan een drietal nazi-soldaten. 
De avond is open voor publiek en de toegang is gratis.

Vrijwilligers gezocht
Nu zijn we nog wel op zoek naar jou! Voor de films op locatie zoeken we minimaal 3 vrijwilligers. De taak bestaat uit het contact met ouderen, samen de film kijken en na afloop nog gezellig na kletsen over de film. De avond is rond 21:00 afgelopen. Heb je hart voor ouderen en lijkt deze gezellige taak iets voor jou? Meld je aan bij David van Vugt via movingpictures@missiedordt.nl.